SKOLAS SOMA ŠODIEN UN VAKAR


Laiks skrien vēja spārniem, vasaras brīvdienas ir galā un jūs jau sagaidīja skolas soli. Un ko nozīmē tas, ka bērnam ir jāiet skolā? To, ka ir jāiegādājas pareiza skolas soma!
Pirms katra mācību gada bērni kopā ar vecākiem dodas uz veikalu vai dod priekšroku e-veikalam, lai iegādātos  skolas somu. Tas ir prieka un satraukuma moments, jo skolas soma ir viens no svarīgākiem skolēna atribūtiem. Gribās, lai tā ir ērta, skaista un ietilpīga. Pirmajās skolas dienās mēs apskatam klasesbiedru skolas somas, cik tās ir dažādas pēc krāsas, svara, noformējuma …

Pirmajā septembra nedēļā pirmklasniekiem un viņu vecākiem KNCB bērnu literatūras nodaļa piedāvāja tematisko tikšanos "Skolas soma šodien un vakar", lai uzzinātu, kā radās skolas soma, kādai jābūt skolas somai no mediķu viedokļa, kā varētu izskatīties nākotnes skolas soma, kā arī derīgus padomus skolas somu īpašniekiem. Skolēni demonstrēja savas pirmās skolas somas, svēra un dalījās iespaidos.

Paldies Dainim, Dagmārai, Agnesei, Laurim, Viktorijai, Katrīnai, Evai, Artūram, Lanai, Jūsu vecākiem, pirmsskolas skolotājai Rasmai Krumpānei par jauku atkal tikšanos un sadarbību! Veiksmīgu Jums jauno mācību gadu!










Komentāri