KAD BĒDĪGA TEV SIRDS, MAZS RŪĶĪTIS IR KLĀT!



  ā "Mūsmājas" esot redzēti rūķi!? Šajās svētku dienās viņi mēdz apciemot visus, kas to visvairāk vēlas. Atskanēja negaidīts zvans un durvīs parādījās rūķu saime - divi lieli un divi mazi rūķēni. Prātā tiem gan blēņas, gan rotaļas un dejas! Šogad ziema  skopojas ar sniegu, tādēļ rūķīši  ziemas brīvlaikā savus draugus labprāt apciemo mājās. Laipni un sirsnīgi sagaidīti, rūķi kopā ar bērniņiem un audzinātājām dejoja, dziedāja Eglītes dziesmiņu,  lasīja grāmatas, pagatavoja svētku eņģelīšus, dāvāja viens otram dāvanas un mīļus vārdus.
  Rūķi izceļas ne tikai ar savu sirsnību, viņi arī ir pacietīgi un strādīgi. Savā brīvlaikā, mazās rūķu meitenes Dagmāra un Eva cītīgi gatavoja eglīšu rotājumus, apguva dejas soļus un iemācījās dzejoļu rindas, lai dalītos priekā un sirds siltumā ar mazajiem rūpju bērniņiem. Reizēm rūķi vēršas pēc atbalsta un palīdzības pie cilvēkiem.
   Arī šoreiz rūķu vārdā aicinām nepaiet garām, dalīties priekā, labsirdībā, atbalstīt un palīdzēt "Mūsmājiniekiem", lai viņu ikdienā blakus ir vairāk tādu cilvēku, kuri var pasniegt roku priekā un bēdās, iemācīt kādu darbiņu, apkampt un pateikt mīļus vārdus. Ticiet, bērniņiem tas ir ļoti svarīgi! 
Kad bēdīga tev sirds - tavs rūķītis ir klāt tev pēdas kutināt!!!





























Komentāri