Sveikas grāmatas un skola !


Vasara vēl atgādina par siltumu, jauki pavadīto brīvo laiku, bet Karalis Septembris ir klāt. Grāmatas un skola joprojām ar vislielāko prieku sagaida bērnus un viņu vecākus.
Visi bibliotekāri sirsnīgi sveic savus lasītājus ar jaunā mācību gada sākumu, novēlot veiksmi, labus panākumus mācībās, gaišu prātu un stipru veselību.

Mūsu lasītāji veiktajā aptaujā par zināšanu nozīmi viņu dzīvē atzina, ka zināšanas ir spēks, bagātība, drošība, izaugsme un citas mūžīgas vērtības.
 Mēs aicinām aktīvi piedalīties visos pasākumos, ko organizēsim gada laikā: gan Ojāra Vācieša jubilejas svinēšanā, gan bērnu bibliotēkas logo izveidošanā, gan Bērnu un Jauniešu žūrijas grāmatu lasīšanā un izvērtēšanā un daudzās citās aktivitātēs. Gaidīsim arī jūsu ierosinājumus radošai sadarbībai.

Bibliotēka vienmēr ir bijusi zināšanu un gudrību māja. Tāpēc te ir tik daudz grāmatu. Tās palīdz iepazīt pasauli, rosina fantazēt un mudina uzzināt vairāk. Mēs vienmēr priecājamies par jauniem lasītājiem. Tikai šogad abonementā tika izsniegtas 5336 grāmatas un reģistrēti 2469 lasītāju apmeklējumi interneta lasītavā. Bērnu literatūras nodaļa ir iegādājusies vairāk nekā 350 jaunas grāmatas par pašvaldības līdzekļiem, grāmatas no Rīgas centrālās bibliotēkas apmaiņas fonda, kā arī lasītāju dāvinājumus un LNB sagādātas Bērnu un Jauniešu žūrijas grāmatas.
                 Bibliotēka vienmēr gaida savu lasītāju .

Nāc un pilnvērtīgi pavadi brīvo laiku, izvēlies to, kas interesē tev !

 

Komentāri