SEPTEMBRA ATKLĀJUMI BIBLIOTĒKĀ

Jocīgas izjūtas pārņem mūs septembra pirmajās dienās. It kā dienas joprojām ir vienāda garuma, taču dažiem rodas dīvainas ilgas vai nu pēc vasaras, vai nu pēc skolas… Bet ko nu vairs, septembris ir klāt!
Krāslavas novada centrālajā bibliotēkā vasaras laiks paskrēja ar paātrinājumu, liekot ar gandarījumu atskatīties uz padarīto. Lasītāju aktivitāte bija nenoliedzama, bibliotēku apmeklēja gan vietējie iedzīvotāji, gan jauni lasītāji no Krāslavas un citām Latvijas pilsētām, gan no ārzemēm atbraukuši viesi. Gaidīts bija ikviens, ko apliecināja lielā skolēnu aktivitāte, lasot skolas ieteikto literatūru un vienkārši interesantas grāmatas atpūtai.
Arī bibliotēka septembri sagaidīja ar rosīgiem darbiem - par Krāslavas novada pašvaldības līdzekļiem tika iegādātas jaunas grāmatas, papildināta Bērnu un jauniešu žūrijas 2015 grāmatu kolekcija, saņemti un apstrādāti lasītāju dāvinājumi bibliotēkai un, protams, tika organizēti pasākumi sadarbībā ar novada iedzīvotājiem, organizācijām, bērnu nometni un Latvijas kolēģiem.
Mūsu novada iedzīvotāju lasīt prieku apliecina dalība izdevniecību izsludinātajos konkursos un konkursu uzvarētāju vārdi. Šovasar prieks par Loretas Makņas drosmi un atsaucību piedalīties Zvaigzne ABC grāmatu lasīšanas startā, par Armanda Vagaļa atraktīvāko konkursa pieteikumu, interesantām atsauksmēm par izlasītām grāmatām, par Karīnas Parazenko pasaku dižautores titulu, sacerot pasakas un teikas par to, kā radušies dzīvnieki, kā arī par tiem, kuri izlasīja grāmatu uzsākot skolas gaitas.
 Krāslavas novada centrālās bibliotēkas darbs iegāja rudens režīmā atgādinot, ka turpmāk lasītājus gaida no pulksten 11.00 līdz 18.00 darbadienās un sestdienās no 10.00 līdz 16.00, savukārt Bērnu literatūras nodaļa savus lasītājus gaida darbadienās no pulksten 11.00 līdz 18.00. Šī gada 18.septembrī gaidām jūs Krāslavas un Dagdas novadu 14 Grāmatu svētkos , kā arī citos Krāslavas bibliotēkas organizētajos pasākumos.
Sekojiet mums mājas lapā: www.bibliotekakraslava.lv  un esiet arī turpmāk aktīvi lasītāji!


Komentāri