BĒRNU ŽŪRIJAS 2015 NOSLĒGUMA PASĀKUMI TIEM, KAM 5+

   Lasīšanas veicināšanas programma "Bērnu žūrija" jau vairākus gadus apvieno grāmatu piedzīvojumu meklētājus kopīgā pulkā. Arī šī gada janvāra saltums  nespēja atturēt aktīvākos Krāslavas novada lasītājus vecumposmā 5+ no pulcēšanas iemesla. Bibliotekāru vārdiem var teikt - Mazie bērnu žūrijas lasīšanas svētki izdevās!
   20. un 21. janvārī Krāslavas pirmsskolas iestāžu telpas pulcēja  labākos un jaunākos Krāslavas bibliotēkas lasītājus, kuri iesaistījās un darbojās bērnu žūrijas grāmatu lasīšanā un vērtēšanā. Šoreiz tie bija PII"Pīlādzītis, PII""Pienenīte" un Krāslavas pamatskolas skolēni, kuru kopskaits sasniedza skaitli 72 !!! Pasākuma svinīgo daļu atklāja pasaulē slavenākais lācis Vinnijs Pūks, kurš 18. janvārī svinēja savu 90 gadadienu. Bērnu sajūsma un radošais darbošanās prieks bija pamanāms visu klātesošo acīs  - spēles, dejas un  dažādi uzdevumi tika izpildīti ar lielu azartu un prieku. Bērni atzinās savā simpātijā pret grāmatu personāžiem, deklamēja dzejoļus, cienāja ciemiņus ar pašizgatavotu torti.
   Vēl visu janvāri Krāslavas bibliotēkas bērnu literatūras nodaļā būs apskatāma bērnu zīmējumu izstāde "Mani iespaidi zīmējumā" un  manāma Lielo svētku gaidīšanas gaisotne. Tāpēc, ja arī tevi interesē Krāslavas bērnu žūrijas 2015 rezultātu apkopojums, laipni gaidīsim tevi mūsu telpās!
Cerēsim, ka arī 2016. gadā Bērnu žūrijā lasītāju netrūks un  arī turpmāk mēs atradīsim laiku  pakavēties aizraujošā lasīšanas piedzīvojumā.















Komentāri