NINDZJA TIMIJS SŪTA - PALDIES!

Īsi pirms Valsts svētkiem 15.novembrī LNB Ziedoņa zāle pulcēja ap 400 lasošus bērnus no visas Latvijas. Kopā ar apgādu "Zvaigzne ABC", Ziemeļu padomes informācijas biroju Rīgā un Zviedrijas vēstniecību rīkojām Bērnu žūrijas lasītājiem radošā konkursa "Nindzja Timijs mūsu vidū" noslēguma pasākumu Ziemeļu bibliotēku nedēļas laikā.
Tika saņemti vairāk nekā 70 bērnu radošie darbi - izgudrojumi zīmējumos un instrukcijās, kā arī animācijas filmas un video epizodes, ko bērni bija radījuši iedvesmojoties no igauņu izcelsmes zviedru autora Henrika Tamma grāmatām par drosmīgo kaķi nindzju Timiju un viņa komandu.
Rakstnieks, ilustrators un Holivudas filmu dizainers Henriks Tamms bija ieradies Rīgā, lai tiktos ar lasītājiem, stāstītu par savām grāmatām, darbu Holivudā un kopā ar saviem lasītājiem atvērtu trešo grāmatu par nindzju Timiju - "Nindzja Timijs un baltā pērtiķa noslēpums".
No Krāslavas novada centrālās bibliotēkas bērnu literatūras nodaļas radošu darbu iesniedza Aivars Valters.
Liels paldies Aivaram par dalību konkursā "Nindzja Timijs mūsu vidū".

https://failiem.lv/u/y82jvzm8 - ieskats bērnu darbos.


Autors bija gandarīts un priecīgi pārsteigts. Pasākums izdevās ļoti interesants, ikviens no bērniem saņēma arī Henrika Tamma autogrāfu grāmatā vai uz īpašas autogrāfu kartītes.

Komentāri